您现在的位置:阳光创译首页-新闻中心-公司新闻 ‾吕国博士和Joe Martins联合直播提高英语技能,已有数万人次观看-> 正文

编辑:Suntrans¦发表时间:2020-04-02

阳光创译吕国博士特邀美国街头英语Joe Martins& Dr. Lyu Guo

每天上午直播培训类节目精彩上线了

欢迎大家扫码进直播间交流学习,直播期间互动还有免费的神秘礼物赠送(时间段随机抽取2名)

下面是吕国博士直播间链接地址

节目大纲

专业英语(矿业、能源、金融、IT、会计、法律)

英语培训 (英语口语、英语写作、东西方国家对比)

社会热点(COVID-19、投资领域变化、中美经济)

矿业项目路演(境外矿业项目CEO)

在线论坛直播(邀约多位矿业投资大咖分析投资机会、联合多家工资合办直播)

人物介绍

北京阳光创译吕国博士

1.      北京阳光创译翻译公司 董事长

2.      美国 Suntrans Consulting LLC CEO

3.      中国矿业大学(北京)MTI翻译校外硕导

4.      资深矿业同传翻译

5.      国际矿业咨询专家

6.      燕辽国际(北京)黄金开发公司 总经理助理

7.      曾就职于世界最大国际矿业公司—必和必拓(BHP Billiton)

8.      曾工作于中国地质调查局境外矿产战略研究室

9.      中国地质大学(北京)、美国迈阿密大学以及中国科学院联合培养博士

10.    北京大学 地质学博士后

An Introduction to Dr. Lyu Guo

1.      The Founder and Chairman at Beijing Suntrans Language Translation Co., Ltd.,

2.      The Founder and CEO at Suntrans Consulting LLC in New York

3.      A supervisor for MTI Students at China University of Mining and Technology (Beijing)

4.      A senior simultaneous interpreter in geology, mining and petroleum industries

5.      A director in International mining consulting Sector of Suntrans

6.      An assistant general manager at Yanliao International (Beijing) gold development company

7.      A geologist & translator in the world's largest international mineral company - BHP Billiton (BHP)

8.      A geologist in overseas mineral Strategy Research Office of China Geological Survey

9.      A PhD in geology jointly cultivated by China University of Geosciences (Beijing), Miami University in the United States and the Chinese Academy of Sciences

10.    A posdoc in geology at Peking University

公司介绍

阳光创译的核心定位已经由最初的“阳光创译=矿业翻译”——中国地质矿业翻译领军品牌逐渐延伸扩展成“阳光创译=中国国际矿业服务大平台”,涵盖矿业翻译、矿业会展、矿业咨询、矿业猎头、“一带一路”矿业商会、矿业媒体等国际矿业服务板块。

打造中国地质矿业翻译领军品牌。

Introduction to JOSEPH MARTINS

63 Jennison Rr., Milford, NH 03055 ? U.S.

joemartins1970@gmail.com

WeChat: ChangjiangJoe ? China

Former technology industry analyst, marketer, writer and presenter turned conversational

English instructor with more than 20 years of experience helping others communicate more

effectively with employers, employees, partners, peers, prospects and customers.

Native English speaker highly skilled at helping people to overcome shyness, gain confidence

and master natural conversation skills to improve their opportunities at home, at school, at

work and in an increasingly competitive global marketplace.

C AREER

Founder and Instructor

Street English, Milford, NH & Beijing, China  2019-current

Marketing & Brand Consultant

Independent, Milford, NH & Jiangsu, China  2015-current

Managing Director & Analyst

Data Mobility Group, LLC, Milford, NH  2002-2015

Senior Business Analyst

Openpages, Inc. (acquired by IBM), Waltham, MA  1998-2001

Senior Software Engineer

General Dynamics Defense Systems, Pittsfield, MA  1997-1998

Software Engineer

Lockheed Martin, Pittsfield, MA  1996-1997

E DUCATION

Industrial Engineering & Operations Research with Human Factors - UMass Amherst

下面是吕国博士直播间链接地址

下面是直播间链接地址

奇特的美国文化习惯Strange American Cultural Habits

主讲人:阳光创译吕国博士   美国接头英语:Joe Martins& Dr. Lyu Guo

矿物加工学专业英语之一Special English for Mineral Processing

精通身体语言Mastering Body Language

关于美国人你可能不知道的5件事5 Things You May Not Know About Americans

提高英语口语的十大关键10 Tips for Improving Your Spoken English

新型冠状病毒会影响美国的节假日吗?Will COVID-19 affect major American Holidays

中国和美国父母的6项不同点6 Differences with Chinese & American Parents

美国真的有我们想象的那么富有吗?The Great American Wealth Illusion

中国人和美国人在男女约会方面有何不同?Dating Differences in America & China

中美两国婚姻的差异Marriage & Divorce Differences in China & USA

中英文成语和谚语系列之一Learn Idioms & Sayings in English & Chinese

矿产勘查技术报告与 国际CRISRCO技术报告对比分析(加拿大NI 43-101&澳大利亚JORC标准 )

向杰克韦尔奇学习领导力

境外上市矿业公司常用中英文术语及其解释

主讲人:阳光创译吕国博士

时间和精力管理 Time & Energy Management

外语学习10问及翻译公司商业模式

疫情对矿业的影响及境外矿业运营的8条注意事项

九型人格理论与实践

主讲人:阳光创译吕国博士

大家可以在腾讯视频、爱奇艺、优酷、喜马拉雅、B站、今日头条、搜狐、抖音

抖音、快手、火山小视频、搜索阳光创译都能看到我们精彩视频。

上一篇:阳光创译 吕国博士 | 中西文化对比与英汉习语谚语翻...下一篇:阳光创译 | 危机中如何保持良好精神和心理状态